Κόσμος
Ο Τραμπ προτείνει τη Βουδαπέστη για συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι
Την Βουδαπέστη προωθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τη συνάντηση ανάμεσα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου.

Άκουσε το άρθρο
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει δώσει στο Κρεμλίνο διορία 15 ημερών για να συμφωνήσει σε μια συνάντηση με τον Ζελένσκι και τον τερματισμό του πολέμου. Η Μοσχα πολύ εκτιμά την διαβεβαιωση του Αμερικανού προέδρου ότι δεν θα αναπτυχθούν αμερικανοι στρατιωτές στην Ουκρανία ως εγγυητές της ασφάλειάς της.
Ο Τραμπ σε επικοινωνία με τον ούγγρο πρωθυπουργό Βικτορ Ορμπαν συζήτησε την ευρωπαϊκή προοπτική της Ουκρανίας και το ενδεχόμενο να γίνει στην Βουδαπέστη η συνάντηση Ζελένσκι - Πούτιν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί ότι είναι κατεπείγουσα η διαδικασία για την ένταξη της Ουκρανίας.
Καθώς η λεγόμενη συμμαχία των προθυμων προωθεί το σχέδιο για την ασφάλεια της Ουκρανίας, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε συνομιλησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο προεδρο Ταγιπ Ερντογάν. Η Αγκυρα έδειξε προθυμία να συμμετάσχει στην ειρηνευση, ως εγγυήτρια χώρα της ασφάλειας στην Ουκρανία.
Τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Έχασε τη ζωή του μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με Ι.Χ..
Καλαμπάκα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Αύρα – Νεκρός μοτοσικλετιστής (εικόνες)
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε 60χρονη, γιατί παράτησε σκύλο στο αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη