ant1news.gr Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Μπισμπίκη - "Δε θα το έλεγα ποτέ, αλλά θα το πω" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

08/10/2025 10:19

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Μπισμπίκη - "Δε θα το έλεγα ποτέ, αλλά θα το πω"

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Μπισμπίκη - "Δε θα το έλεγα ποτέ, αλλά θα το πω"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Με το θέμα του Βασίλη Μπισμπίκη ασχολήθηκε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αυτές τις δύο εβδομάδες που έχει γίνει το τροχαίο στη Φιλοθέη, είναι σε επικοινωνία με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν τόλμησε να του ζητήσει συνέντευξη.

"Δε θα το έλεγα ποτέ, αλλά θα το πω. Και κάνω και κακώς που το λέω, αλλά με προκαλείς" είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στη Δέσποινα Καμπούρη.

Ο ίδιος αποκάλυψε κατόπιν: "Εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από μηνύματα με τον Μπισμπίκη, γιατί οφείλω να κάνω ρεπορτάζ κι αυτή είναι η δουλειά μου. Και δεύτερον, όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο από το παρελθόν, γιατί έχουμε κάνει συνεντεύξεις μαζί, έχω πάει σε παραστάσεις του, τον εκτιμώ ως καλλιτέχνη, οφείλω να μιλάω μαζί του.

Δεν τόλμησα ποτέ - ενώ θα μπορούσα – δύο εβδομάδες να του ζητήσω συνέντευξη στα μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει. Ξέρεις γιατί; Γιατί θεώρησα ότι θα τον παγιδεύσω και θα του κάνω κακό κι όχι καλό. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά των ανθρώπων; Δεν έπρεπε να το πω, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Το είπα τώρα".

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)