Γενικά

11 Μαρτίου 2019 10:07

Εκατομμυριούχος αναζητά γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και προσφέρει 280.000 ευρώ

Text to Speech

Ο Ταϊλανδός “Κροίσος” διεμήνυσε πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού. Ποια είναι τα κριτήρια που έθεσε.

Εκατομμυριούχος αναζητά γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και προσφέρει 280.000 ευρώ

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άαρον Ρόντθονγκ (Aaron Rodthong) είναι έτοιμος να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Carnitas, 280.000 ευρώ και να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αναφερόμενος στις αρετές της κόρης του, ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε πως εκτός από την ομορφιά της, είναι παρθένα και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Κινεζικά.

Όπως είπε, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

ΤΑΙΛΑΝΔΗ - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ - ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

ΤΑΙΛΑΝΔΗ - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ - ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ

VIDEO