Γενικά

07 Σεπτεμβρίου 2018 08:15

Τραγωδία σε γάμο - Νεκρός στο νυφικό κρεβάτι ο γαμπρός (εικόνες)

Text to Speech

Παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωή τους και μετά από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή.

Τραγωδία σε γάμο - Νεκρός στο νυφικό κρεβάτι ο γαμπρός (εικόνες)

 

Ένας γάμος στην Μεγάλη Βρετανία κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία. Λίγες ώρες αφού αντάλλαξαν αιώνιους όρκους αγάπης , η νύφη βρήκε νεκρό στο κρεβάτι της νυφικής σουίτας το σύζυγό της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Linton, στο West Yorkshire. Στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι με 80 συγγενείς και στενούς φίλους. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι που τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν.

Ο Emsley πήγε στο κρεβάτι στις 11:30 το βράδυ, ενώ η σύζυγός του έμεινε για να απολαύσει το γαμήλιο πάρτι.  Όταν τελικά μπήκε στο υπνοδωμάτιο, στις 1:30 τα ξημερώματα, τον βρήκε νεκρό.

Η 35χρονη έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Η Παρασκευή ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου, γιατί παντρεύτηκα τον καλύτερο, τον πιο έντιμο, αστείο και καλόκαρδο άνδρα που γνώρισα ποτέ. Περάσαμε μια τέλεια ημέρα γεμάτη με φίλους, αγάπη, οικογένεια και γέλιο. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια καλύτερη ημέρα. Η μαγεία τελείωσε στο τέλος της βραδιάς και ο όμορφός μου Ντάνι "ξεριζώθηκε" από τη ζωή μου. Υπάρχει μια τρύπα στην καρδιά μου, η οποία δεν θα καλυφθεί ποτέ. Απλά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω χωρίς τον υπέροχο σύζυγό μου».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Emsley δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

VIDEO