Γενικά

22 Ιουνίου 2018 15:52

Απίστευτο: Γιατρός... χορεύει, γυρίζει βίντεο κλιπ και χειρουργεί! (βίντεο)

Text to Speech

Της αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος. «Μπαράζ» μηνύσεων από ασθενείς, τι ισχυρίζεται η ίδια. Δείτε τα βίντεο της ντροπής...

Απίστευτο: Γιατρός... χορεύει, γυρίζει βίντεο κλιπ και χειρουργεί! (βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί στην Τζόρτζια των ΗΠΑ από βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μία γιατρό να χορεύει και να μαγνητοσκοπεί τις φιγούρες της κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Το αρμόδιο συμβούλιο αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα την εν λόγω χειρουργό-δερματολόγο, λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα βίντεο που την δείχνουν να χορεύει έξαλλα μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό, πάνω από τον εκάστοτε ναρκωμένο ασθενή της.

Σύμφωνα με την απόφαση του ελεγκτικού συμβουλίου, οι πράξεις της Δρ. Windell Davis-Boutte «συνιστούν απειλή για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια», επομένως κρίθηκε απαραίτητο να της αφαιρεθεί η άδεια.

Εις βάρος της έχουν υποβληθεί αρκετές μηνύσεις από ασθενείς, που ισχυρίζονται ότι οι επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν δεν πήγαν καλά γιατί η γιατρός τους ήταν απασχολημένη με τις... μουσικές της φιλοδοξίες.

Η ίδια πάντως ισχυρίστηκε ότι όλα τα βίντεο κλιπ- που αναρτήθηκαν στο youtube αλλά κατόπιν αφαιρέθηκαν από την ίδια- έγιναν με την συναίνεση τους και στο προσωπικό της ιατρείο, «όπου η ασφάλειά τους ήταν διασφαλισμένη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO