Γενικά

18 Ιουνίου 2016 12:36

Τρόφιμα ως ...έργα τέχνης σε πιάτα (βίντεο)

Text to Speech

Αλεύρι , μαρμελάδες, τορτίγιες και άλλα τρόφιμα χρησιμοποιεί ένας Κολομβιανός καλλιτέχνης προκειμένου να ζωγραφίσει διάσημες προσωπικότητες.

Τρόφιμα ως ...έργα τέχνης σε πιάτα (βίντεο)

Άρχισε να ζωγραφίζει πριν καλά καλά μάθει να διαβάζει και να γράφει. Στα παιδικά του χρόνια ζωγράφιζε τα στρουμφάκια και άλλους αγαπημένους του τηλεοπτικούς χαρακτήρες. Μεγαλώνοντας άρχισε να αναζητά νέα υλικά και μεθόδους για να συνεχίσει την αγαπημένη του ασχολία.

Ο Κολομβιανός καλλιτέχνης έχει ζωγραφίσει το πορτραίτο του Μαδούρο χρησιμοποιώντας αλεύρι, την Φρίντα Κάλο με καυτή σάλτσα , τον Μικ Τζάγκερ με γκοφρέτες, τον Ντόναλτ Τράμπ με τορτίγιες και τη Νίνα Σιμόν με καφέ.

Την τελευταία φορά δοκίμασε να ζωγραφίσει τον Prince χρησιμοποιώντας μαρμελάδα από κόκκινα σταφύλια, μια αναφορά στο γνωστό τραγούδι του εκλιπόντος καλλιτέχνη Purple Rain.

Ο ζωγράφος πάντως παραδέχεται πως παρά το γεγονός ότι είναι μοναδικός ο τρόπος που δημιουργεί τέχνη,  έχει και τα μειονεκτήματά του. Κι αυτά δεν είναι άλλα από το πλύσιμο των πιάτων. Επίσης τα έργα δεν κρατούν πολύ γιατί τα τρώνε οι γάτες. Αυτό που μένει είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο, λέει ο ίδιος. 

Ζωγράφος - Κολομβία - πορτραίτα - αλεύρι

Ζωγράφος - Κολομβία - πορτραίτα - αλεύρι

Ζωγράφος - Κολομβία - πορτραίτα - αλεύρι

VIDEO