Γενικά

29 Ιουνίου 2016 13:45

Ο Κένι Γουέστ στο κρεβάτι και δίπλα του γυμνοί καλλιτέχνες και πολιτικοί (βίντεο)

Text to Speech

Στο νέο του βίντεο κλιπ ο τραγουδιστής της R&B αποθανατίζεται στο κρεβάτι και δίπλα του εκτός από τη γυμνή σύζυγό του Κιμ, είναι επίσης ξαπλωμένες και γυμνές η Ριάνα, Άμπερ Ρόουζ και η Τέιλορ Σουίφτ!

Ο Κένι Γουέστ στο κρεβάτι και δίπλα του γυμνοί καλλιτέχνες και πολιτικοί (βίντεο)

Το νέο άκρως προκλητικό βίντεο κλιπ του Κένι Γουέστ αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο ντόρο!

Ο τραγουδιστής της R&B στον πολυχώρο Forum στο Λος Άντζελες έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Famous» μπροστά σε κοινό 8.000 ατόμων. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι αυτό θα παρουσίαζε ένα τεράστιο... όργιο διασημοτήτων.

Το βίντεο κλίπ δείχνει τον Κάνι στο κρεβάτι και δίπλα του -εκτός από τη γυμνή σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν- είναι επίσης ξαπλωμένες και γυμνές η Ριάνα, η Ρέι Τζι, η Άμπερ Ρόουζ και η Τέιλορ Σουίφτ!

Ο κατάλογος με τους διάσημους που μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι με τον καλλιτέχνη δεν τελειώνει εδώ, αφού ακολουθούν ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Κρις Μπράουν, ο Μπιλ Κόσμπι, ο Τζορτζ Μπους και η Κέιτλιν Τζένερ.

Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τους πραγματικούς τραγουδιστές και πολιτικούς αλλά για σωσίες τους, σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Δεν είναι μόνο το προκλητικό περιεχόμενο του βίντεο κλίπ αλλά και οι στίχοι που υπονοούν ότι τραγουδιστής μπορεί να κάνει σεξ με όποιον ή όποια θέλει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO