Γενικά

31 Ιουλίου 2014 18:44

Κέιτι Πέρι: «Μπορώ και χωρίς άνδρα…»

Text to Speech

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το Cosmopolitan και προκαλεί με δηλώσεις της στο Rolling Stone.

Η 29χρονη Κέιτι Πέρι φιγουράρει στο εξώφυλλο όλων των εκδόσεων του περιοδικού Cosmopolitan αυτόν τον μήνα και εξομολογείται πως είναι εθισμένη στο διαδίκτυο.

«Μακάρι να υπήρχε κέντρο απεξάρτησης… από τη Google», δηλώνει, εξηγώντας πως μετά από κάθε live εμφάνισή της ή την κυκλοφορία νέου άλμπουμ, περνάει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας στις μηχανές αναζήτησης για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η διάσημη show woman αποκαλύπτει πως δεν έχει μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σύντροφο, αν και έχει περάσει 6 μήνες χωρίς σεξ.

Σε άλλη συνέντευξή της, αυτήν τη φορά στο Rolling Stone, η Κέιτι Πέρι υποστηρίζει πως δε χρειάζεται άνδρα για να αποκτήσει παιδί. «Αγαπώ τους άνδρες, αλλά υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κάνω οικογένεια και να αποκτήσω παιδί ακόμη και αν δεν παρουσιαστεί ο ιδανικός άνδρας για εμένα», λέει χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως να αισθάνεται απογοητευμένη από τον αποτυχημένο γάμο της με τον Ράσελ Μπραντ, ο οποίος δεν κράτησε πάνω από 14 μήνες. Παντρεύτηκαν σε μία ινδουιστική τελετή στο κρατίδιο Ρατζαστάν της Ινδίας, τον Οκτώβριο του 2010, αλλά χώρισαν παραμονές πρωτοχρονιάς του 2012.

VIDEO