Σχετικά

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

H πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης ήταν στον ΑΝΤ1 για 33η συνεχόμενη χρονιά!


Καθημερινά στις 05:45, το «Καλημέρα Ελλάδα», με τον  Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, επέστρεφε για να καταγράψει, να παρουσιάσει, να συζητήσει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ατζέντας.

Βάζοντας στο επίκεντρο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητά τους, το «Καλημέρα Ελλάδα» ήρθε για άλλη μια χρονιά για να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον καίριο και άμεσο λόγο της, κατέγραψαν αξιόπιστα και αντικειμενικά τον παλμό της ειδησεογραφίας.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, ξεφύλλισαν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας,  υποδέχθηκαν καλεσμένους και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

O Γιώργος Γρηγοριάδης μας ενημερώνε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η Ηρώ Ράντου για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μας μετέφερε όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε, για να δώσει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:
Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα
Αντώνης Παπαδάκης

#KalimeraEllada

Facebook: @KalimeraElladaOfficial
Instagram: @kalimeraellada_ant1

Περισσότερα

Σου προτείνουμε