Quantcast

Κοινωνία

12 Ιανουαρίου 2023 12:26 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιανουαρίου 2023 16:37

Λέων για Κούγια: Γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Απάντηση σε όσα απαξιωτικά αναφέρει ο ποινικολόγος για εκείνον, έδωσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό’. Τι αποκάλυψε για την συνεργασία που έχουν οι δυο τους σε μεγάλες υποθέσεις.

Λέων για Κούγια: Γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει (βίντεο)

Απάντηση σε όσα είπε για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, έδωσε ο Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», λέγοντας χαρακτηρικά ότι  «επειδή τα συζητάμε όλα αυτά μεταξύ μας, γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου καταφέρεται τις τελευταίες ημέρες κατά του ιατροδικαστή, λέγοντας πως δεν έχει κάνει ούτε μια νεκροτομή στην ζωή του, ότι δεν έχει επαρκείς τίτλους σπουδών και επιστημονική επάρκεια και αρτιότητα.

Λίγες ώρες νωρίτερα δε, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Γρηγόρης Λέων συμμετείχε σε σκευωρία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, με στόχο την προσωπική του ανάδειξη και σε εξυπηρέτηση της θέλησης του να γίνει Δήμαρχος.

Απαντώντας, ο Γρηγόρης Λέων είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι «γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου» με όσα αναφέρει ο ποινικολόγος και ότι ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει τα πάντα για εκείνον, «γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα. Το βιογραφικό μου είναι στο site μου. Θα πρέπει και περιμένω να αναιρέσει ένα - ένα όλα όσα έχει πει για μένα».

«Δίνω την ευκαιρία σε ανθρώπους να αποκαταστήσουν, όταν κάνουν ένα λάθος, όλα αυτά τα συκοφαντικά που λένε. Αν δεν το κάνουν, απλώς θυμίζω ότι υπάρχουν νομικά δικαιώματα», είπε ο κ. Λέων.

Ερωτηθείς σχετικά αποκρίθηκε «ρωτήστε τον Αλέξη Κούγια αν στις μεγάλες υποθέσεις που έχει χειριστεί, αν έχει χρησιμοποιήσει άλλον ιατροδικαστή πέρα από εμένα. Μόνο αυτόν τον μήνα, έχουμε 3 υποθέσεις που συνεργαζόμαστε!».

Για την τακτική του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κ. Λέων είπε, μεταξύ άλλων, ότι «έχει έρθει σε μια δύσκολη θέση ο κ. Κούγιας. Οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχει καλέσει, βγαίνουν κι αυτοί στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες και λένε την άποψη τους. Βλέπετε να λένε κάτι διαφορετιικό. Η μία σύμβουλος λέει ότι δεν ισχύει η ηπατική ανεπάρκεια και δεν ισχύει και η αγενεσία φλεβοκόμβου. Αναιρεί δηλαδή τις αρχικές ιατροδικαστικές γνωματεύσεις. Έχει συντάξει έκθεση με την υπογραφή της. Ο δεύτερος ιατροδικαστής λέει τα ίδια. Ο κ. Κούγιας λέει ό,τι υπάρχουν ιατρικοί λόγοι για τον θάνατο της Μαλένας, αλλά ότι ο θάνατος της δεν προήλθε από ηπατική ανεπάρκεια, αλλά συνεπεία έλλειψης οξυγόνου. Όμως δεν μας δίνει καμία από τις 3 εκθέσεις που επικαλείται το επόμενο βήμα».

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει:

"Διάβασα την δήλωση αυτής της σφυρίδας, του Γρηγόρη Λέων, που δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς βρίσκει χρόνο να μελετάει τις εξελίξεις στην ιατροδικαστική, αφού τη μισή μέρα την περνά στο δήμο Αθηναίων για το πώς θα καθαριστούν τα σκουπίδια από την Αθήνα, και την άλλη μισή την περνάει σε 5 κανάλια, και του υποβάλλω έξι ερωτήσεις.

  • Η 1η είναι εάν έχει πιάσει νυστέρι στα χέρια του και έχει έστω υπογράψει μια νεκροψία – νεκροτομή.
  • Η 2η είναι η εξής: Στο νεκροτομείο έχει πάει, εκτός από το να βγάλει φωτογραφίες ενός πτώματος την ώρα που οι κανονικοί ιατροδικαστές κάνουν νεκροψία - νεκροτομή;
  • Η 3η είναι εξής: Έχει υπογράψει ποτέ στην ζωή του πιστοποιητικό θανάτου για οποιοδήποτε θάνατο είτε ανθρωποκτονία, είτε ατύχημα, είτε θάνατο παθολογικής αιτίας;
  • Η 4η είναι η εξής: Έχει ποτέ συντάξει έστω και ένα πόρισμα ανθρωποκτονίας με ασφυκτικό θάνατο;
  • Η 5η είναι η εξής: Πόσα χρόνια σπούδασε στην Ιταλία και σε ποιο πανεπιστήμιο;
  • Η 6η είναι η εξής: Σε ποια ένωση ιατροδικαστών είναι πρόεδρος; Τα μέλη της έχουν κάνει κάποια νεκροψία - νεκροτομή; Είναι περισσότερα ή λιγότερα από 10;

Είμαι βέβαιος ότι, αν δώσει έστω και μια ειλικρινή απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις, δεν θα γελάνε τα πλακάκια του νεκροτομείου μόνο, και δυστυχώς αυτός δεν ξέρει ότι στο νεκροτομείο δεν υπάρχουν πλακάκια, άλλα και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
Υ.Γ.1: Ρε ηθικέ ιατροδικαστή που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες, σου έχει πει κανείς πόσο ανήθικο είναι, χωρίς να έχεις διαβάσει τη δικογραφία, να καταρρακώνεις το τεκμήριο αθωότητας μιας φτωχής γυναίκας και, για να οικονομήσεις από την πολιτική, να προσπαθείς να βάλεις φυλακή μια αθώα γυναίκα?
Υ.Γ.2: Τώρα που θα αρχίσουν να σου έρχονται οι αγωγές και οι μηνύσεις της Σ.Π. και οι πειθαρχικές καταγγελίες στον Ιατρικό Σύλλογο για όλα τα ποινικά αδικήματα που έχεις διαπράξει εις βάρος της, να δω αν θα γελάς ή θα κλαις.

Αθήνα, 12/01/2023
Με εκτίμηση"

Αθήνα, 12/01/2023

Με εκτίμηση""


Ειδήσεις σήμερα:

Δωρεά οργάνων - Σκόνδρας: Σε 5 λήπτες δίνει ζωή ο 22χρονος

Μαρούσι: η στιγμή της έκρηξης σε σύνδεσμο φιλάθλων (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Επείγουσα διακομιδή παιδιού στην Αθήνα (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ