Quantcast

Ζώδια

21 Ιουλίου 2020 07:41

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου ο Ήλιος μετά τις συγκρούσεις του με το Δία και τον Πλούτωνα την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα αναμετράται με τον Κρόνο, που στις αρχές του μήνα επανήλθε στον Αιγόκερω.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σου δημιουργήσει στιγμές πίεσης και έντονης απογοήτευσης μέσα στη μέρα. Η κόντρα σου με το σύντροφό σου ή κάποια αντιπαράθεση που μπορεί να έχεις, κυρίως με κάποια μέλη της οικογένειας σου, είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει τάσεις φυγής. Αν όμως μιλάμε για κάποιο πρόβλημα στα επαγγελματικά είναι πιθανό να νιώθεις ότι έχεις ανεχτεί πολλά και ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείς την επομένη πόρτα που θα ανοίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Ίσως έχει έρθει η ώρα να ταράξεις την ασφάλειά σου πριν σου την κλονίσουν οι άλλοι. Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου ή τον εργοδότη σου μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις που θα σε βάλουν σε μία διαδικασία που κάτι θα πρέπει να αλλάξεις. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι, κάποιες κομβικής σημασίας αλλαγές στην καθημερινότητα και τις συνήθειές σου ή ακόμα και την ίδια σου τη δουλειά. Προσπάθησε να μη σε πιάσει πανικός και να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πράγματα σωστά βήμα-βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙΤο αίσθημα απογοήτευσης που μπορεί να σου δημιουργήσει η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο και η αίσθηση ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρεις μπορεί να φέρουν ένα βαρύτατο χτύπημα στην αυτοπεποίθησή σου και να σε κάνουν να αμφισβητήσεις την αξία σου. Όμως το μεγάλο πρόβλημα σήμερα είναι ότι δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά με αποτέλεσμα όλα αυτά να μεγεθύνονται μέσα σου και να σε οδηγούν σε ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΌσο υψηλή θέση κι αν κατέχει η οικογένεια -και σαν έννοια και σαν αξία- στη ζωή σου μία μέρα που πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική σου ελευθερία για να ανταποκριθείς σε αυτά που θεωρείς υποχρέωσή σου απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα πάντα σε κάποιο βαθμό χάνει κάτι από την ευχάριστη πλευρά της. Πόσο μάλλον όταν δημιουργούνται αντικειμενικές δυσκολίες και προβλήματα τα οποία σε πιέζουν και σε στεναχωρούν. Στο ενδεχόμενο που τα προβλήματα έχουν οικονομικές διαστάσεις προσπάθησε να μη λειτουργήσεις πολύ αυθόρμητα, γιατί μπορεί να χάσεις λεφτά.

ΛΕΩΝΗ αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα έρχεται να επιβαρύνει περισσότερο τον ήδη αναστατωμένο για σένα τομέα της επικοινωνίας και να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στις επαφές σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Το βασικότερο όμως πρόβλημα σήμερα είναι ότι οποιαδήποτε διένεξη μπορεί να σε φθείρει ψυχολογικά, γεγονός που στην καλύτερη σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς, όμως υπάρχει και το σενάριο που επηρεάζεται ακόμα και η υγεία σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΔεν μπορείς να στοχεύεις ψηλά εάν δεν πιστεύεις πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σου. Μπορεί να θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου, όμως κάν’ το χωρίς να παραβλέψεις τις αδυναμίες σου, ξεχωρίζοντας τις δε, από τα ταλέντα και στις δυνατότητές σου που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή σήμερα μπορεί να κρύβει κάποιες απογοητεύσεις κυρίως επειδή νιώθεις ότι ο άνθρωπός σου δεν σε υπολογίζει όσο θα ήθελες

ΖΥΓΟΣΜέρα γεμάτη υποχρεώσεις και σκληρή δουλειά η σημερινή για σένα, μόνο που για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα θα πρέπει να υπερβείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Κι ενώ ιδανικά μπορεί να περιμένεις να γυρίσει σπίτι σου και να χαλαρώσεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου ή κάποια απρόσμενα προβλήματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου. Η λύση όμως για όλα σου τα προβλήματα σήμερα είναι το να σκεφτείς και να λειτουργήσεις διαφορετικά απ’ ότι συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ μέρα δε σε ευνοεί να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σου σχέδια και ειδικά όσο αυτά έχουν να κάνουν με σπουδές ή με κάποιο ταξίδι που θα ήθελες να βάλεις στο πρόγραμμα, γι' αυτό καλύτερα να εστιάσεις στο παρόν και στα θέματα που αυτό έχει, αφού φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι κινούμενοι στο παρασκήνιο προσπαθούν να σου βάλουν δύσκολα κι εσύ είτε το βλέπεις και εθελοτυφλείς, είτε το διαισθάνεσαι, αλλά δεν το ψάχνεις κιόλας για να σιγουρευτείς, επιλέγοντας να ακολουθήσεις την πρακτική της απαξίωσης. Μόνο που έτσι μπορεί να υποτιμήσεις κάποιους που έχουν τη δύναμη να σε επηρεάσουν

ΤΟΞΟΤΗΣΥπάρχουν άνθρωποι σήμερα οι οποίοι μπορεί να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους όμως όχι μόνο δε θα το κάνουν ανιδιοτελώς αλλά μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού τους να κάνουν σκέψεις για το πως θα επωφεληθούν περισσότερο. Το να βγείτε κερδισμένοι και οι δύο φυσικά και δεν είναι πρόβλημα, όμως αν δεν θες να θυσιάσεις το δικό σου συμφέρον θα πρέπει να φωνάξεις δυναμικά παρόν και να βάλεις όρια σε εχθρούς και φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα θεωρήσεις ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μη σε αφήσουν να πάρεις ανάσα. Παρόλ’ αυτά αντί να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με ξεσπάσματα θυμού θα βοηθούσε περισσότερο να βρεις τον τρόπο να μιλήσεις με λογικά επιχειρήματα και να βάλεις όρια σε αυτούς που δεν έχεις βάλει ακόμα. Και στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική είναι πιθανό να ξεκινήσεις στην αναζήτηση νέων λιμανιών που θα μπορούν να σου προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΤο βασικό σου θέμα σήμερα είναι ότι δεν έχεις καθόλου διάθεση και καθόλου υπομονή να συνεργαστείς ή να προσπαθήσεις να χτίσεις γέφυρες με ανθρώπους που σου πατάνε τον κάλο και βγάζεις προς τα έξω τον πιο εμπαθή σου εαυτό. Όμως ακόμα και στη σχέση σου ο μόνος λόγος που πιθανόν να ακούς τον άλλον είναι για να μπορέσεις να αντιπαραθέσεις τα κατάλληλα επιχειρήματα προκειμένου να του πας κόντρα. Προσπάθησε να μην είσαι «πνεύμα αντιλογίας» και μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου.

ΙΧΘΥΕΣΗ αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα σε κάνει να νιώθεις πως κάποιες συναισθηματικές σχέσεις σου είναι αδιέξοδες και δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθείς να τις σώσεις. Γενικότερα είναι μια μέρα που σου δημιουργεί ανησυχία κι αν έχεις παιδιά η αιτία της ανησυχίας σου μπορεί να είναι κάποιο δικό τους πρόβλημα, το οποίο όμως δεν θα λυθεί εάν ανησυχήσεις περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Επειδή μέρα είναι και θα περάσει, προσπάθησε οι επιλογές σου να έχουν τις μικρότερες δυνατές συνέπειες στο μέλλον.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ