Πολιτική

01 Φεβρουαρίου 2020 09:57 Τελευταία ενημέρωση : 01 Φεβρουαρίου 2020 22:55

Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1: “απλό κρυολόγημα” το “βρώμικο 89” μπροστά στον “κορονοϊό” σε βάρος μου

Διάβασέ μου το...

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης για την κατάθεση Αγγελή, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1: “απλό κρυολόγημα” το “βρώμικο 89” μπροστά στον “κορονοϊό” σε βάρος μου

Για την κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Μετά από αναφορές, καταγγελίες, πολυσέλιδα υπομνήματα και καταθέσεις στην επιτροπή, ζήτησε μόνος του να εξεταστεί ξανά για να πει ότι υπήρχε σχέδιο για τον Σαμαρά, χωρίς να κατηγορήσει εμένα», σχολίασε σχετικά, για να παρατηρήσει ότι, «για μένα δεν είπε τίποτα. Είπε ότι μίλαγε με Καλογήρου, Παπασπύρου και Δημητρίου…. Εγώ δεν ξέρω τίποτα για το σχέδιο αυτό».

«Άλλος ένας που δε λέει τίποτα για ‘Ρασπούτιν’, μόνο η ‘Ράικου’ λέει για Ρασπούτιν», τόνισε, ο πρώην Υπουργός, συμπληρώνοντας πως «η συνομωσία εναντίον μου καταρρέει».

«Κανένας δεν έχει προσφέρει συγκεκριμένο στοιχείο σε βάρος μου», είπε και κατηγόρησε την Ε.Ράικου ότι «έχει τεράστιες ευθύνες».

«Έχει πλημμυρίσει το μυαλό μου από τον οχετό», σημείωσε και υπογράμμισε ότι «όλα αυτά εκ των υστέρων».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να ζητηθεί η ποινική του δίωξη, εκτίμησε ότι, «υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από τους πολιτικούς υπαλλήλους μου» και είπε πως «το ‘βρώμικο 89’ θα είναι απλό ‘κρυολόγημα’ μπροστά στον ‘κορονοϊό’ που στήνεται απέναντί μου».

«Οι αποκαλύψεις της προανακριτικής τα λένε όλα. Αδίστακτοι και κυνικοί έστησαν διώξεις για να κερδοσκοπήσουν πολιτικά. Όλα όμως θα αποκαλυφθούν», αναφέρει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ