Ζώδια

24 Ιανουαρίου 2020 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στην 5η μοίρα του Υδροχόου, εκεί δηλαδή που έγινε η έκλειψη το καλοκαίρι του 2018...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τον κύκλο σου και να κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια ιδέα για το πως θα μπορούσες να διαχειριστείς διαφορετικά κάποια πράγματα στη ζωή σου, ενώ είναι πολύ πιθανό επίσης αυτοί οι άνθρωποι να αποτελέσουν μια αφορμή ώστε να βάλεις στο μυαλό ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο. Από την άλλη η θετική όψη του κυβερνήτη σου, του Άρη, με τον Ερμή κατά τη διάρκεια του φαινομένου θα σε βοηθήσει το επόμενο διάστημα για να διεκδικήσεις πράγματα που σου αξίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και το ψηλότερο σημείο του χάρτη σου σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία ευνοείται κάθε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια σχέση που αποφασίζεις να επισημοποιήσεις, είτε σχετίζεται με κάποια εξέλιξη στα επαγγελματικά, η οποία μπορεί να σε φορτώνει με επιπλέον ευθύνες, όμως την ίδια στιγμή σε βοηθάει να ισχυροποιήσεις τη θέση σου και να αποδείξεις στους άλλους τις ικανότητές σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα, είναι σημαντικό το επόμενο διάστημα να βρεις το θάρρος να μιλήσεις ανοιχτά και θα δεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Υδροχόο θα σου πρότεινα να μη χάσεις καμία πιθανή ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί το επόμενο διάστημα για ταξίδια, είτε μιλάμε για μία εξόρμηση το σαββατοκύριακο στο βουνό, είτε για κάποιο μεγαλύτερο ταξίδι, ακόμα κι αν η αφορμή είναι κάποιος άχαρος επαγγελματικός λόγος. Ειδικά αν είσαι μόνος, μπορεί να προκύψουν γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Από την άλλη είναι μία καλή περίοδος για να προωθήσεις θέματα σπουδών ή και κάποιο νομικό ζήτημα που μπορεί να σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα προσπαθήσει να ρίξει φως σε τομείς και ζητήματα που είναι εκτός του ελέγχου σου. Μιλάω για κάποιους φόβους που μπορεί να έχεις και κάποιες ανασφάλειες σου που όσο κι αν κάνεις ότι δεν τις βλέπεις αυτές βρίσκουν τον τρόπο να βγουν στην επιφάνεια τη λάθος στιγμή. Από την άλλη είναι μια καλή περίοδος για τη σεξουαλική σου ζωή, ενώ καλό θα ήταν να διατηρήσεις υψηλά τα στάνταρ σου σε μια διαπραγμάτευση, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, αφού μπορείς να κερδίσεις περισσότερα απ’ όσα νομίζεις ότι αξίζεις.

ΛΕΩΝ: Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου λαμβάνει χώρα απέναντι σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Εκεί είναι που το επόμενο διάστημα αναμένεται να… “δώσεις πόνο”, αφού και από ερωτικής απόψεως τα πράγματα είναι πολύ θετικά, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας είναι λιγότερο πιθανό σε σχέση με το ενδεχόμενο να κάνεις πολλές γνωριμίες, έτσι επειδή σε αυτή τη φάση δεν είσαι να καταπιέζεσαι και πολύ-πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως ότι αλλάζεις δουλειά, αλλά ότι βρίσκεις τρόπους είτε να εκσυγχρονίσεις και να οργανώσεις καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις, είτε να αξιοποιήσεις την τεχνολογία και τις δυνατότητες της προκειμένου να προωθήσεις καλύτερα τη δουλειά σου. Αν από την άλλη έχεις καθόλου χρόνο και για τα ερωτικά σου και θα σε ενδιέφερε το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας καλό θα είναι να γραφτείς σε κανένα γυμναστήριο...

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα φιλοξενείται στον Υδροχόο και στο κομμάτι των ερωτικών σου όπου το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Στη δεύτερη περίπτωση οι νέες γνωριμίες και οι ευκαιρίες για κάτι καλό δεν θα σου λείψουν και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μιλάμε και για προξενιά από κάποιους φίλος σου που αγωνιούν να σε δουν αποκατεστημένο. Όσο για το ενδεχόμενο που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και να βάλετε κάποια όρια προκειμένου να μην νιώθετε καταπίεση ο ένας από τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Υδροχόο μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με κάποιο ακίνητο, είτε μιλάμε για κάποια αγοραπωλησία ή κληρονομιά είτε ακόμα και για κάποια μετακόμιση που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Από την άλλη, αν νιώθεις ότι κάνεις τα πάντα προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι, ξεχνώντας ότι κάποιες φορές έχεις υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σου να τον βάλεις προτεραιότητα, είναι μία καλή περίοδος να σε φροντίσεις και θα δεις ότι έτσι θα ευχαριστηθούν και όσοι σε αγαπούν πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Υδροχόο σηματοδοτεί για εσένα μία περίοδο με μεγάλη κινητικότητα και πολλές συναντήσεις και γνωριμίες. Πρόκειται για ένα πολύ γόνιμο μήνα που έχεις μπροστά και ο οποίος θα σου δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και να κλείσεις συμφωνίες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο από τις οποίες θα βγεις πολλαπλά ωφελημένος. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, όπου όμως θα βρεις τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις χωρίς να χάσεις το δίκιο σου και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα για εσένα στον οικονομικό τομέα, αφού θα κινηθείς έξυπνα και «εφευρετικά» προκειμένου αφενός να περιορίσεις τις σπατάλες κι αφετέρου να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων. Από την άλλη είναι μια περίοδος που θα λειτουργήσεις με πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα σε ό,τι καταπιαστείς γεγονός που θα έχει τονωτική επίδραση στην ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθηση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα βγαίνεις από την εσωστρέφεια και την περισυλλογή και περνάς σε μια φάση που αναλαμβάνεις δράση και δρομολογείς τα επόμενα βήματα σου. Όσο καταπιέστηκες, καταπιέστηκες. Πλέον χρειάζεσαι ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σου που ανταποκρίνονται σε όσα έχεις πραγματικά ανάγκη και σου δίνουν το χώρο που χρειάζεσαι για να αναπνέεις. Προσπάθησε λοιπόν στα νέα ξεκινήματα που σε περιμένουν το επόμενο διάστημα να μην κάνεις τις ίδιες λανθασμένες επιλογές.

ΙΧΘΥΣ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πλήγωσαν το προηγούμενο διάστημα. Και σίγουρα αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, αφού προϋποθέτει ότι θα βρεις το θάρρος να δεις την αλήθεια κατάματα και να την αντιμετωπίσεις με ψυχρή λογική, η οποία δεν συγκαταλέγεται στα ταλέντα σου. Η εργασιοθεραπεία μπορεί να φαίνεται μία καλή επιλογή για να ξεχνιέσαι κι αν το έχεις ανάγκη μπορείς να την ακολουθήσεις, ωστόσο μην αμελείς να ξεκουράζεσαι το επόμενο διάστημα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ