Κοινωνία

27 Οκτωβρίου 2019 10:00 Τελευταία ενημέρωση : 27 Οκτωβρίου 2019 21:30

Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1: η 12χρονη υπέστη μπούλινγκ από τη μητέρα της και τον ιερέα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το χρονικό του εφιάλτη της 12χρονης που κατήγγειλε ιερέα για τον βιασμό της. Πώς ο ίδιος, η μητέρα και ο δικηγόρος τους προσπάθησαν να «φιμώσουν» το κορίτσι.

Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1: η 12χρονη υπέστη μπούλινγκ από τη μητέρα της και τον ιερέα (βίντεο)

Έναν Γολγοθά πέρασε το 12χρονο κορίτσι από τη Μάνη, από τη στιγμή που αποκάλυψε, σε παιδαγωγό του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια ενός ιερέα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Γιαννόπουλο, το κορίτσι υπέστη μπούλινγκ τόσο από τον ιερέα και τον δικηγόρο του, όσο και από την ίδια της τη μητέρα, μέσω επισκέψεων ή και τηλεφώνου, προκειμένου να πάρει πίσω τις καταγγελίες περί σεξουαλικής της κακοποίησης, από τα εννιά της χρόνια, από τον 57χρονο ιερωμένο.

«Ήρθαν η μητέρα, ο δικηγόρος και ο ιερέας, τις γιορτές, στο χώρο μας και δημιούργησαν πρόβλημα» τόνισε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο κ. Γιαννόπουλος, κάνοντας λόγο για απίστευτη τρομοκρατία σε έναν χώρο τόσο ευαίσθητο…

Σύμφωνα με τον ίδιο, δημιούργησαν τέτοια ένταση που χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, η οποία προσήγαγε ακόμα και την παιδαγωγό, στην οποία η 12χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη, τον οποίο ζούσε για τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορίτσι είχε μεταφερθεί στους χώρους του συλλόγου με εισαγγελική παρέμβαση λόγω παραμέλησης και κακής διαβίωσής του. «Κάποιοι πίεσαν πολύ να φύγει το παιδί από το αρρωστημένο περιβάλλον στο οποίο ζούσε με τη μητέρα της και τον παππά» τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος ο οποίος χθες αποκάλυψε ότι η μητέρα του παιδιού «κάλυπτε» τον ιερέα που βίαζε την κόρη της!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ