Κοινωνία

06 Σεπτεμβρίου 2019 12:08

Ένταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη

Διάβασέ μου το...

Φρούριο θυμίζει η Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. Επί ποδός οι αστυνομικοί για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχουν ήδη ξεκινήσει...

Ένταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη

Το χορό των κινητοποιήσεων, λίγο πριν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, άνοιξαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, που διεκδικούν κονδύλια για την υγεία.

Συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στο Ιπποκράτειο και με συνθήματα, πανό και μαύρα μπαλόνια στα χέρια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μικρή ένταση προκλήθηκε όταν οι διαδηλωτές βρέθηκαν έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και ζήτησαν από τις αστυνομικές αρχές να αναρτήσουν στην είσοδο ένα από τα πανό τους, κάτι το οποίο εμπόδισαν οι ένστολοι.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΕΔΗΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όπως καταγγέλλουν, οι ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών. Ζητούν μάλιστα από τον υπουργό Παιδείας και τον πρωθυπουργό να λάβουν μέτρα για να βελτιωθεί το σύστημα υγείας.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων, παίρνουν το απόγευμα οι ένστολοι, που θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Λευκού Πύργου και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΕΔΗΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΕΔΗΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ