Κόσμος

23 Ιουλίου 2019 07:33

“Πέθαναν” τον Ερντογάν στο Twitter

Διάβασέ μου το...

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και μέχρι το βράδυ η τουρκική κυβέρνηση δεν είχε κάνει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα..

“Πέθαναν” τον Ερντογάν στο Twitter

Σάλος προκλήθηκε το βράδυ από τη φήμη που κυκλοφόρησε στο Twitter ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ η φήμη άρχισε να εξαπλώνεται ανά τον κόσμο όσο δεν υπήρχε επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Ιστοσελίδες από το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή αναπαρήγαγαν την είδηση τονίζοντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος ότι πέθανε στην Κωνσταντινούπολη την ώρα που οι γιατροί πάλευαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση, αλλά το τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλέστηκε πηγή μέσα από την Προεδρεία, η οποία είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως ο Τούρκος Πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας...

«Ορισμένα αραβικά μέσα ενημέρωσης σκόπιμα διαδίδουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις. Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζει το έργο του κανονικά και δεν έχει υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ