Αθλητικά

15 Ιουλίου 2019 16:25

Παναθηναϊκός: έκπτωση 50% σε οπαδούς του Ολυμπιακού για διαρκείας στο ΟΑΚΑ

Διάβασέ μου το...

Απίστευτη καζούρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους οπαδούς των “ερυθρολεύκων”, που τους προσκαλεί να αγοράσουν διαρκείας του “τριφυλλιού”.

Παναθηναϊκός: έκπτωση 50% σε οπαδούς του Ολυμπιακού για διαρκείας στο ΟΑΚΑ

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία προσκαλεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας στο ΟΑΚΑ, προσφέροντας μάλιστα έκπτωση 50% εφόσον προσκομίσουν την περυσινή “ερυθρόλευκη” κάρτα τους.

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει: ««στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ», κάνοντας προφανώς… καζούρα για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League - όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός - προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ