Οικονομία

19 Ιουνίου 2019 13:06

Νέα διεθνής διάκριση για τα “Sweet & Balance” της ΓΙΩΤΗΣ

Text to Speech

Οι σοκολάτες κέρδισαν σειρά βραβείων στον διαγωνισμό του International Taste Institute.

Νέα διεθνής διάκριση για τα “Sweet & Balance” της ΓΙΩΤΗΣ

Συνολικά πέντε βραβεία Ανώτερης Γεύσης απέσπασαν φέτος οι σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste Institute: πρόκειται για τη σοκολάτα bitter με γέμιση πορτοκάλι, τη σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα καθώς και τις σοκολάτες γάλακτος με γέμιση cappuccino, φράουλα και πραλίνα, που τιμήθηκαν με 2 χρυσά αστέρια η καθεμία.

Οι σοκολάτες Sweet & Balance διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά για την εξαιρετική γεύση τους, επιβεβαιώνοντας ότι η απόλαυση μπορεί να είναι μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής. Όπως όλα τα προϊόντα της ομώνυμης σειράς Sweet & Balance, έτσι και αυτές είναι ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά, γι’ αυτό και τις προτιμούν όσοι «ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό»! Τα φετινά βραβεία αποτελούν μια ακόμη απόδειξη για την εκλεκτή γεύση και την εξαιρετική διατροφική ισορροπία τους.

Τα Superior Taste Awards 2019 είναι από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς στο χώρο των τροφίμων και ποτών. Έχει θεσμοθετηθεί από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Διεθνές Ινστιτούτο International Taste Institute - τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, που έχει ως κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης. Η αξιολόγηση των υποψήφιων προϊόντων γίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών θεσμών..

ΓΙΩΤΗΣ- Sweet - Balance