Κοινωνία

14 Ιουνίου 2019 15:45 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιουνίου 2019 23:07

Καλαμαριά: ο ψυκτικός την σκότωσε για ένα… μερεμέτι

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει στην κατάθεση του ο νεαρός άνδρας, για τα φονικά χτυπήματα στην άτυχη γυναίκα.

Καλαμαριά: ο ψυκτικός την σκότωσε για ένα… μερεμέτι

Σοκάρει η απολογία του 31χρονου για τα αίτια που τον οδήγησαν να χτυπήσει μέχρι θανάτου με σφυρί στο κεφάλι την 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά.

Ο ψυκτικός  οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, όπου υποστήριξε πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής και δεν υπήρχε δόλος. «Μαλώσαμε, με έσπρωξε και τη χτύπησα με το σφυρί στο κεφάλι», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 31χρονος ψυκτικός. Ο κατηγορούμενος είχε πάει στο σπίτι του θύματος την Τετάρτη, αφού η 63χρονη τον είχε καλέσει για συντήρηση στα κλιματιστικά του σπιτιού της. Δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο 31χρονος είχε ξανά στο διαμέρισμά της για την ίδια δουλειά.

Ο ψυκτικός φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν για ένα μερεμέτι επιπλέον που του ζήτησε τη 63χρονη. Όπως ισχυρίζεται, ενώ έκανε τη συντήρηση στο κλιματιστικό, το θύμα του ζήτησε να συνδέσει και τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης. Εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας της ότι ήταν αδύνατο να κάνει αυτό που του ζητούσε εκείνη την ώρα γιατί είχε κι άλλα ραντεβού. Της είπε, μάλιστα, να τηλεφωνήσει στην εταιρία (που διατηρεί με την αρραβωνιαστικιά του) για να κλείσει νέο ραντεβού.

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος, όταν αρνήθηκε, η γυναίκα άρχιζε να του φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη δουλειά που του είχε ζητήσει. Κουβέντα στην κουβέντα, λογομάχησαν έντονα. Όταν μάλιστα εκείνος πήγε να φύγει από το διαμέρισμα, η γυναίκα -λέει ο 31χρονος- συνέχισε να τον βρίζει, ενώ τον έσπρωχνε και τον χτυπούσε. Τότε, εκείνος, εν βρασμώ ψυχής όπως είπε, χτύπησε τη γυναίκα με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του. Δεν προσδιόρισε, όμως, πόσες φορές τη χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι.

Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη μέσα στο σπίτι της, σε λίμνη αίματος, από την κόρη της. Οι Αρχές δεν άργησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φτάσουν στη σύλληψη του 31χρονου ψυκτικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ