Αθλητικά

16 Μαΐου 2019 06:33

Ο Πέρο Άντιτς πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βόρειας Μακεδονίας

Text to Speech

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ήταν ο μόνος υποψήφιος για την θέση. Τι δήλωσε μετά την εκλογή του.

Ο Πέρο Άντιτς πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βόρειας Μακεδονίας

Ο Πέρο Άντιτς εξελέγη πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βόρειας Μακεδονίας. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου και έλαβε και τις 27 ψήφους των μελών του συμβουλίου.

Ο 36χρονος παλαίμαχος φόργουορντ, ο οποίος έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό (2012, 2013) και μία με τη Φενέρμπαχτσε (2017), δεσμεύτηκε πως θα δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα ανθρώπων που θα εργαστεί για το καλό του μπάσκετ στην πατρίδα του. 

Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βόρειας Μακεδονίας, Πέρο Άντιτς, δήλωσε μετά την εκλογή του: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος, αλλά αισθάνομαι και λίγο περίεργα γι' αυτόν το νέο ρόλο μου. Πάντα έλεγα πως όραμά μου ήταν να δημιουργήσω μια δυνατή ομάδα, στην οποία να μετέχουν και αθλητές, μια ομάδα που θα δουλέψει για το καλό του μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι όταν μιλάμε γι' αυτό το σπορ. Υπάρχουν προτεραιότητες, από την ανάπτυξη των υποδομών, μέχρι τη βελτίωση της Λίγκας και την επιστροφή της εθνικής ομάδας σε ένα καλό επίπεδο μέσω της συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ