Αθλητικά

14 Μαΐου 2019 21:31

ΠΑΟΚ: ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν

Text to Speech

Επί ολλανδικού εδάφους θα χτιστεί ο νέος «Δικέφαλος». Πότε ξεκινάει η προετοιμασία και το πρόγραμμα των φιλικών.

ΠΑΟΚ: ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν

Έγιναν γνωστές οι βασικές λεπτομέρειες της προετοιμασίας που θα κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, ως νταμπλούχος πλέον και με άξονα τις πρώτες υποχρεώσεις του στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα θα κάνει τις πρώτες προπονήσεις της πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία την 1η Ιουλίου.

Το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Άπελντοορν. Ο «Δικέφαλος» θα παραμείνει στο Hotel Bilderberg κοντά στην περιοχή του Άρνεμ ως τις 11/7, οπότε θα αναχωρήσει για Ρουμανία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κλουζ σε φιλικό για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ρουμάνικου συλλόγου.

Μετά το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη βάση του για να αναχωρήσει στις 18/7 και πάλι για την Ολλανδία και το Χορστ αυτή τη φορά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Συνολικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει άλλα επτά φιλικά εκτός από αυτό κόντρα στην Κλουζ, τρία στο πρώτο στάδιο και τέσσερα στο δεύτερο, το πρόγραμμα των οποίων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.