Πολιτική

08 Μαΐου 2019 09:17

Αποδοκίμασαν ιερέα που αποκάλεσε “προδοτική” τη Συμφωνία των Πρεσπών

Text to Speech

Ο ιερέας έκανε λόγο για «επαίσχυντη προδοσία» μετά τον Αγιασμό στα εγκαίνια του εκλογικό κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δυτική Μακεδονία.

Αποδοκίμασαν ιερέα που αποκάλεσε “προδοτική” τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την αντίδραση των παρισταμένων, που τον αποδοκίμασαν, προκάλεσε αναφορά ιερέα που αποκάλεσε «προδοτική» τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρου Καρυπίδη, στη Φλώρινα.

«Με την ευκαιρία που η Εκκλησία βρίσκεται στην αναστάσιμη περίοδο και όπως μετά την προδοσία του Ιούδα ακολούθησε ο Γολογθάς και ο Σταυρός αλλά μετά την σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση και ο Χριστός μας έσωσε από την προδοσία έτσι εύχομαι η πατρίδα μας να αποτινάξει το ζυγό που βρίσκεται μετά την επαίσχυντη προδοσία των Πρεσπών, να αναστηθεί η Πατρίδα από το λήθαργο που βρίσκεται και να σωθούμε από την προδοσία» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας Αναστάσιος προκαλώντας την αντίδραση των παρισταμένων που τον αποδοκίμασαν.

«Καλή ανάσταση στη Μακεδονία» είπε ο ιερέας αφού τελείωσε το μυστήριο του Αγιασμού. Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης στην ομιλία του που ακολούθησε είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα επιτρέψει διχαστικούς λόγους σε αυτόν τον τόπο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neaflorina.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ