Κόσμος

30 Ιανουαρίου 2023 06:34 Τελευταία ενημέρωση : 30 Ιανουαρίου 2023 21:28

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλος έπεσε σε πολυκατοικία

Διάβασέ μου το...

Η φρίκη του πολέμου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην μαρτυρική Ουκρανία.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλος έπεσε σε πολυκατοικία
-

Πύραυλος έπληξε πολυκατοικία χθες Κυριακή το βράδυ στην πόλη Χάρκοβο στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος, να τραυματιστούν άλλοι τουλάχιστον τρεις και να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές, έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης της ομώνυμης περιοχής Όλεχ Σινεχούμποφ.

«Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Δυστυχώς, ηλικιωμένη σκοτώθηκε», ανέφερε ο περιφερειάρχης Σινεχούμποφ μέσω Telegram. «Ο σύζυγός της ήταν πολύ κοντά όταν έγινε το πλήγμα, αλλά ως εκ θαύματος δεν υπέστη σοβαρά τραύματα», πρόσθεσε.

Ο κ. Σινεχούμποφ είπε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Suspilne ότι σωστικά συνεργεία αναζητούν άλλη μια ηλικιωμένη, που εκφράζονται φόβοι πως έχει θαφτεί στα συντρίμμια.

«Ο τέταρτος όροφος καταστράφηκε. Πρόκειται για παλιό κτίριο», σημείωσε. «Εξ όσων αντιλαμβανόμαστε, ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Όλο το κτίριο δεν είναι πλέον κατοικήσιμο».

Σύμφωνα με τον Ανατόλι Τοριάνικ, υπαρχηγό των υπηρεσιών διάσωσης στο Χάρκοβο, το κτίριο ήταν ξύλινο. Κατά τον ίδιο, εκτιμάται πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Rapid test δωρεάν τη Δευτέρα σε 186 σημεία

Καιρός: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα

Αγρότες: Μπλόκο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ