Αθλητικά

15 Μαΐου 2019 17:57

Ζήτημα εγκυρότητας του τελικού Κυπέλλου θέτει η ΑΕΚ

Text to Speech

“Τελεσίγραφο” της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα…

Ζήτημα εγκυρότητας του τελικού Κυπέλλου θέτει η ΑΕΚ

Επιστολή - τελεσίγραφο έστειλε η AEK στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, για το θέμα της αλλαγή της σύνθεσης της διαιτητικής εξάδας του τελικού Κυπέλλου χωρίς καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Η Ένωση ζητά, μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την παραλαβή της επιστολής, ο Περέιρα να απαντήσει επισήμως και γραπτώς για το αν ισχύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του Σαββατιάτικου αγώνα.

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ευάγγελος Ασλανίδης, εκφράζεται η απογοήτευση και η απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα σε περίπτωση που ισχύουν τα δημοσιευθέντα. Αναφέρεται, επίσης, ότι τίθεται ζήτημα μέχρι και εγκυρότητας του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Στη επιστολή καταγράφονται και τα παράπονα της ΑΕΚ, για τη διαιτησία στον τελικό, τη φάση του πέναλτι και την εμπλοκή του πρώτου βοηθού.  Τέλος υπάρχουν απορίες για τη σιγή μέχρι τώρα της ΕΠΟ, ΚΕΔ και του Μέλο Περέιρα για ένα θέμα που ξεπερνά κάθε όριο ηθικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ