Ποδόσφαιρο

27 Φεβρουαρίου 2019 13:59

Σάλος μετά την υβριστική ανάρτηση του Ουάρντα κατά της ΑΕΚ

Text to Speech

Στο Περιστέρι σκέφτονται ακόμη και τη διακοπή του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ. Τι έγραψε στο Instagram ο Αιγύπτιος διεθνής.

Σάλος μετά την υβριστική ανάρτηση του Ουάρντα κατά της ΑΕΚ

Σε εξαιρετικά δυσχερή θέση έχει βρεθεί ο Αιγύπτιος παίκτης του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο Αθηνών μετά τη συμπεριφορά του τόσο κατά της στιγμή της αλλαγής του στον αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και μετά την υβριστική του ανάρτηση στο Instagram μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Αιγύπτιος διεθνής ειρωνεύτηκε με χειρονομίες τους οπαδούς της ΑΕΚ όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα, αλλά ξεπέρασε κάθε όριο με την ανάρτηση του στο Instagram.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, έγραψε, «Ντιμπιντιμπιντιμπιντάι Ουάρντα σας γ@@@@@», κάνοντας αναφορά και στις ήττες των «κιτρινόμαυρων» από Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, αλλά και Ολυμπιακό!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ του Περιστερίου Χρήστος Γαλαριώτης, τόνισε πως η ομάδα θα επιληφθεί επί του θέματος.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, αναφέρει ότι, «μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας».

Αν και δεν υπάρχει ακόμη, επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα του Περιστερίου, δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμη και η διακοπή του δανεισμό του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ.

Αμρ Ουάρντα - ανάρτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO