Κοινωνία

02 Δεκεμβρίου 2019 18:42

Στα… “μανταλάκια” οι ληστές των νοτίων προαστίων (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών με εισαγγελική εντολή…

Στα… “μανταλάκια” οι ληστές των νοτίων προαστίων (εικόνες)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΑΔΑ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες, τεσσάρων Ρομά  που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές των νοτίων προαστίων. .

Συνελήφθησαν στις 23 Νοεμβρίου μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Κερατέα και Ζεφύρι. Κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών, ηλεκτρικών συσκευών, διαρρηκτικά εργαλεία, χρηματοκιβώτιο και δύο οχήματα. Η λεία τους υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ - 30 ΜΑΪΟΥ 2020 - ΛΗΣΤΕΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ - 30 ΜΑΪΟΥ 2020 - ΛΗΣΤΕΙΕΣ

Η δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 30-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, την διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.