Κοινωνία

18 Ιουνίου 2019 11:10

Καταγγελία σοκ από 16χρονη: με βίασε ο “δράκος” του Instagram

Διάβασέ μου το...

Η καταγγελία μιας 16χρονης για βιασμό της από νεαρό που γνώρισε στο διαδίκτυο οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι μπορεί να πρόκειται για... "δράκο".

Καταγγελία σοκ από 16χρονη: με βίασε ο “δράκος” του Instagram

Στα ίχνη ενός «δράκου» που αναζητά ανήλικα θύματα μέσω social media φαίνεται ότι βρίσκεται η αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα, μετά την καταγγελία μιας 16χρονης για βιασμό της από νεαρό που γνώρισε στο Instagram.

Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό στο αρμόδιο Τμήμα τις Αστυνομίας, συνοδεία του πατέρα της και εξήγησε ότι άρχισε να «ακολουθεί» τον νεαρό μετά από συζητήσεις που είχε κάνει για τον συγκεκριμένο με τις φίλες της.

Αφού παρακολουθούσε τη δραστηριότητά του δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον ίδιο, το οποίο και αποδέχθηκε η μαθήτρια. Ακολούθησε, μετά από μέρες, προσωπικό μήνυμά του και μετά τη γνωριμία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, ήρθε και η πρόταση για έξοδο…

Αρχικά η 16χρονη μαθήτρια αρνήθηκε αλλά ύστερα από πιέσεις είπε το «ναι» για μια βόλτα με το ακριβό του αυτοκίνητο στα νότια προάστια. Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τις ανήλικης, ο νεαρός της ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε ένα απόμερο σημείο, όπου εκεί ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η ανήλικη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει αλλά οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, επικαλούμενη τη μαρτυρία της 16χρονης, ο νεαρός την βίασε και στην συνέχεια την μετέφερε σε άλλο σημείο, που είχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς και Ταξί και εξαφανίστηκε. Πλέον, η Αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς, με ψεύτικες ονόματα, για να προσελκύει νεαρές γυναίκες μέσω social media.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ