Γενικά

16 Ιανουαρίου 2019 12:00

Διοίκηση Νοσοκομείου Αττικόν: η εικόνα καταστροφολογίας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα

Text to Speech

Η απάντηση της Διοίκησης στα χθεσινά δημοσιεύματα που αφορούσαν στην εφημερία του Νοσοκομείου.

Διοίκηση Νοσοκομείου Αττικόν: η εικόνα καταστροφολογίας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν χθες, ημέρα γενικής εφημερίας του Νοσοκομείου Αττικόν και στις οποίες φαίνονται δεκάδες ασθενείς σε ράντζα στους διαδρόμους του, αντέδρασε η διοίκηση του Νοσοκομείου, διαψεύδοντας ότι αυτή είναι η πραγματική κατάσταση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη χθεσινή εφημερία  εκατοντάδες περιστατικά πήγαν στο νοσοκομείο, με το προσωπικό του να τα αντιμετωπίζει «με αίσθημα ευθύνης και προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», παρά τα υπαρκτά προβλήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Διοίκησης του Αττικού Νοσοκομείου

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αισθάνεται την υποχρέωση να διαψεύσει το από Τρίτη 15-01-2019 Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝ Αττικόν «Η Αναγέννηση», όσον αφορά την κατάσταση του Νοσοκομείου κατά την σημερινή γενική εφημερία.

Η σπουδή της ανακοίνωσης και το έντονο πνεύμα καταστροφολογίας που την διακατέχει, την οποία δυστυχώς αναπαράγουν άκριτα διάφορα μέσα στον ηλεκτρονικό τύπο και στα ΜΜΕ, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση του Νοσοκομείου.

Η μέχρι τώρα εικόνα της σημερινής εφημερίας κατά την οποία το Νοσοκομείο έχει υποδεχτεί σημαντικό αριθμό περιστατικών, πολλά από τα οποία χαρακτηρίζονται βεβαρυμμένα, δημιουργεί μεν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, δεν αποτελεί όμως κάτι πρωτόγνωρο, καθόσον αντιστοιχεί σε μία τυπική εφημερία χειμερινής περιόδου. Έως τώρα (23:30) το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έχει δεχτεί 708 περιστατικά, εκ των οποίων τα 140 έχουν εισαχθεί για περαιτέρω νοσηλεία.

Δυσκολίες και προβλήματα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας υπάρχουν και θα υπάρχουν, όμως το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει τα όποια περιστατικά παρουσιαστούν με αίσθημα ευθύνης και προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Η προσπάθεια αντιπερισπασμού και αποδόμησης του έργου που επιτελείται από το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, πέφτει στο κενό. Όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, προσφέρουν κακή υπηρεσία στους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη από υγειονομική περίθαλψη σε μία χρονική στιγμή που εκδηλώνονται  έντονα καιρικά φαινόμενα.   

Ο Διοικητής

Κωνσταντίνος Δραγώνας

VIDEO