Γενικά

06 Δεκεμβρίου 2017 21:37 Τελευταία ενημέρωση : -

Εγκατέλειψαν βρέφος λίγων ημερών στην είσοδο σχολείου

Text to Speech

Δεν πίστευε στα μάτια της η δασκάλα που έφτασε το πρωί στο σχολείο. Η κατάσταση της υγείας του βρέφους που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Εγκατέλειψαν βρέφος λίγων ημερών στην είσοδο σχολείου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η εγκατάλειψη ενός βρέφους λίγων ημερών στην είσοδο σχολείου στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Το παιδάκι, ηλικίας μόλις λίγων ημερών, βρήκε η δασκάλα του σχολείου το πρωί που πήγε να ανοίξει το κτήριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ  η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Σοφία Κωνσταντέλια.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγων ημερών, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα του κάποια ώρα νωρίτερα», είπε η ίδια.

Δεν ξέρουμε αν υπήρχε άλλη σύνδεση, δηλαδή αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και ήξερε πως το παιδί θα έβρισκε καλή φροντίδα, αλλά πράγματι βρήκε πολύ καλή φροντίδα, πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντέλια.

Άμεσα το σχολείο φρόντισε το βρέφος και ειδοποίησε τις αρχές, ενώ το μωράκι βρίσκεται αυτή την στιγμή σε νοσοκομείο και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες, εξετάζοντας και τις κάμερες γειτονικών κτηρίων, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του.

VIDEO