Πολιτική

01 Μαΐου 2020 10:23

Πέτσας: πρόστιμα σε όσους συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά

Διάβασέ μου το...

«Δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις, όποιος συμμετέχει παραβιάζει τον νόμο», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πέτσας: πρόστιμα σε όσους συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά

Με πρόστιμα προειδοποιεί όσους θελήσουν να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Καλέσαμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα σωματεία να καταλάβουν ότι το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση, η επιστροφή στην κανονικότητα, ο περιορισμός της ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό είναι σαφές ότι οι συναθροίσεις μπορούν να μας πάνε πίσω» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN.

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις και όποιος συμμετέχει σε αυτές παραβιάζει τον νόμο», επομένως είναι λογικό να υπάρξουν πρόστιμα, πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να χρησιμοποιήσουν στο 13033 την επιλογή 6 για σωματική άσκηση τόνισε ότι είναι επιχειρησιακό θέμα της αστυνομίας.

«Η δουλειά μας είναι να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις. Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό θα γίνει διατηρώντας την ύφεση στα “ρηχά”» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ