Πολιτική

10 Δεκεμβρίου 2019 14:14

Κλέων Γρηγοριάδης: “Παράσταση” στην Βουλή για την αστυνομική βία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το παρελθόν του στο... θέατρο θυμήθηκε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, καθώς θέλησε να αναπαραστήσει τον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ.

Κλέων Γρηγοριάδης: “Παράσταση” στην Βουλή για την αστυνομική βία (βίντεο)

Ο Κλέων Γρηγοριάδης από το βήμα της Βουλής θέλησε να αναπαραστήσει τον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια, μετά την πορεία στη μνήμη για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έβαλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και φώναξε τουλάχιστον τρεις φορές «παραδίνομαι» για να στηλιτεύσει τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

«Έστω ότι ήμουν αντεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης καταχειροκροτούμενος και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλέων Γρηγοριάδης - Βουλή

Ο κ. Γρηγοριάδης από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματός του, διερωτήθηκε «γιατί όλη αυτή η αγριότητα» και απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, είπε: «Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».