Κόμματα

24 Αυγούστου 2017 15:41

Μητσοτάκης: στόχος μας μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους (βίντεο)

Text to Speech

Το μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μητσοτάκης: στόχος μας μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους (βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τους επιτυχόντες στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και δεσμεύτηκε ότι στόχος του κόμματός του είναι μία χώρα όπου οι Έλληνες – ιδίως οι νέοι – μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αναλυτικά το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ:

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και  τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε με κάθε τρόπο. Να αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, παραστάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν εργαλεία για να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας.  

Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. σύγχρονα, οργανωμένα, λειτουργικά, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή.  

Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα σε όσα παιδιά δεν θα σπουδάσουν, αλλά θα μπουν από τώρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές.

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που περισσότερο μετράει είναι η όρεξη, το πείσμα, η εργατικότητα, η φιλοδοξία.

Δικός  μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες – ιδίως οι νέοι – μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο».

Μέσω Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα ο Σταύρος Θεοδωράκης:

Σταύρος Θεοδωράκης - tweet - πανελλήνιες - εξετάσεις - παιδιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO