Ηλεία

07 Ιανουαρίου 2020 16:45

Επεισοδιακή καταδίωξη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες

Text to Speech

Οι επιβάτες πολυτελούς οχήματος προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητες ακόμη και 180 χιλιομέτρων, μέσα σε δρόμους χωριών!

Επεισοδιακή καταδίωξη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες

Μια επεισοδιακή καταδίωξη, που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην «καρδιά» του Κάμπου της Ηλείας, στην περιοχή της Αγίας Μαύρας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, δυο άτομα που επέβαινα σε πολυτελή αυτοκίνητο, προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης αναπτύσσοντας ταχύτητες 170-180 χιλιομέτρων, ακόμα και μέσα σε δρόμους χωριών της περιοχής.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ Δ.Α. Ηλείας με δύο οχήματα έκαναν περιπολία στην περιοχή του Κάμπου, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας. Περίπου στις εννέα, είδαν στο χωριό Αγ. Μαύρα, το πολυτελές αυτοκίνητο να κινείται αργά στους χωματόδρομους ανάμεσα σε χωράφια.

Κάμπος  - Ηλεία - καταδίωξη

Έκαναν  σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να κάνουν έλεγχο. Τότε αυτός πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Οι δράστες κινήθηκαν σε Αυγείο, Καλύβια, Ρουπάκι και Λευκοχώρι, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν ζητώντας ενισχύσεις ώστε να μπορέσουν κάπου να τους μπλοκάρουν.

Οι δράστες στην προσπάθειά τους να φύγουν αποκλείστηκαν σε χωματόδρομο που οδηγούσε σε αδιέξοδο. Τότε οι αστυνομικοί έκλεισαν με τα οχήματά τους το δρόμο προκειμένου να τους συλλάβουν.

Οι δράστες δεν δίστασαν να πατήσουν γκάζι και να εμβολίσουν τα περιπολικά χωρίς όμως να καταφέρουν να διαφύγουν, από το σημείο. Τότε άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να τρέχουν προς τα χωράφια με τις πορτοκαλιές.

Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν τρέχοντας και κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Κάμπος  - Ηλεία - καταδίωξη

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα είναι σεσημασμένα με αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους για υποθέσεις ναρκωτικών και είναι κάτοικοι χωριών της περιοχής του Κάμπου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρέθηκαν στο όχημα σύνεργα για τη διακίνηση ναρκωτικών αλλά όχι και ουσίες. Επίσης εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας όπως του Τ.Α. Ήλιδας που προσήγαγε τους δράστες στην Ασφάλεια, του Α.Τ. Γαστούνης και του Τ.Τ. Ήλιδας, αξιωματικών της Δ.Α. Ηλείας, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μέσα στη νύχτα.

Κάμπος  - Ηλεία - καταδίωξη

VIDEO