Κυκλάδες

19 Απριλίου 2019 10:10

Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό στη Σαντορίνη (εικόνες)

Text to Speech

Οι άτυχοι νέοι έχασαν τον έλεγχο της “γουρούνας” στην οποία επέβαιναν και έπεσαν σε χαράδρα 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο.

Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό στη Σαντορίνη (εικόνες)

Ένα ζευγάρι δασκάλων από τη Βρετανία είναι τα θύματα που δυστυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Σαντορίνη.

Οι 25χρονοι Τόμπι και Μίλι Σάβιλ επισκέφθηκαν το νησί των Κυκλάδων για ολιγοήμερες διακοπές. Ενοικίασαν μία “γουρούνα” για τις μετακινήσεις τους, όμως μία βόλτα στον Προφήτη Ηλία έμελλε να έχει τραγική κατάληξη.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Sun, που επικαλείται υπάλληλο του γραφείου που ενοικίασε το όχημα στο νεαρό ζευγάρι, ο οδηγός επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου, αλλά έχασε τον έλεγχο και η “γουρούνα” έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να βρουν τον θάνατο. Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως στην περιοχή δεν υπάρχει κάποιος φράχτης ή προστατευτικό κιγκλίδωμα, που θα μπορούσε να αποτρέψει το δυστύχημα.

ζευγάρι - Αγγλοι - σκοτώθηκαν - Σαντορίνη

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2017. Η Μόλι δίδασκε σε καθολικό δημοτικό σχολείο στην πόλη Βόξχολ, ενώ ο Τόμπι ήταν καθηγητής Ιστορίας σε Ακαδημία του Μπρίξτον.

VIDEO