Μεσσηνία

22 Αυγούστου 2018 19:39

Χασισοφυτεία με 2000 δέντρα και …αυτόματο πότισμα! (εικόνες)

Text to Speech

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί από το μέγεθος, αλλά και την οργάνωση των καλλιεργητών, που είχαν ως και αντίσκηνο για να …ξεκουράζονται!

Χασισοφυτεία με 2000 δέντρα και …αυτόματο πότισμα! (εικόνες)

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά -2.071- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους από 5 έως 70 εκατοστών, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Φυτεία - χασίς - Μεσσηνία

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε σκηνή, την οποία είχαν εγκαταστήσει οι καλλιεργητές για να εξασφαλίζουν τη διαμονή τους στο χώρο αυτής, καθώς και διάφορα αντικείμενα, απαραίτητα για τη διαμονή τους, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλλιεργητικός και αρδευτικός εξοπλισμός, καθώς για τα δενδρύλλια υπήρχε και σύστημα αυτόματου ποτίσματος, σύμφωνα με το messinialive.gr. 

Φυτεία - χασίς - Μεσσηνία

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών την φυτείας.

Φυτεία - χασίς - Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO