Οικονομία

19 Ιουλίου 2019 22:47

Δεν “πληγώθηκε” ο τουρισμός στην Χαλκιδική από το φονικό μπουρίνι (βίντεο)

Text to Speech

Οι ξενοδόχοι της περιοχής έκαναν το παν για να επανέλθουν το ταχύτερο οι φυσιολογικοί ρυθμοί στην περιοχή.

Δεν “πληγώθηκε” ο τουρισμός στην Χαλκιδική από το φονικό μπουρίνι (βίντεο)

Σε ρυθμούς καλοκαιριού μπήκε η Χαλκιδική, μετά τον φονικό υδροστρόβιλο της περασμένης εβδομάδας. Ξενοδοχειακές μονάδες έχουν αποκαταστήσει όλες τις ζημιές που προκάλεσε το ακραίο φαινόμενο, ενώ πολύ σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν ακυρώσεις. 

Τα γεμάτα από κόσμο καταλύματα μαρτυρούν πως η κανονικότητα επέστρεψε στις πληγείσες περιοχές της Σιθωνίας. Βαλκάνιοι και ευρωπαίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους, κάποιοι που βίωσαν τον κυκλώνα, παραμένουν χωρίς φόβο, παρά του όσα έζησαν. 

Μόνο τις πρώτες δύο μέρες μετά τον υδροστρόβιλο κάποιοι αναχώρησαν οδικώς για τις χώρες τους εξαιτίας όμως και του καιρού που παρέμενε ασταθής. Ήταν ελάχιστες πάντως συνολικά οι ακυρώσεις. 

Ξενοδοχεία που επλήγησαν από το ακραίο φαινόμενο λειτουργούν κανονικά. Ήδη από την επόμενη ημέρα επιχειρηματίες φρόντισαν να αποκαταστήσουν όλες τις ζημιές, ώστε να μην επηρεαστεί και η παραμονή των επισκεπτών τους. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκτός από την ελληνική φιλοξενία που ταξιδεύει στα πέρατα της γης, επισκέπτες τώρα πια μιλούν και για τον επαγγελματισμό των επιχειρηματιών του κλάδου, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην διαταραχθούν οι διακοπές των τουριστών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ