Γενικά

22 Μαρτίου 2018 16:44

ΝΔ για Μπαλαούρα: το μόνο πλεονέκτημα που έμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να τακτοποιεί τα δικά του παιδιά

Text to Speech

«Φωτογραφική» χαρακτηρίζει την εγκύκλιο ο Μηταράκης, προκειμένου να εξαιρεθεί ο Μπαλαούρας. Πιάστηκε με τη «γίδα στην πλάτη», τονίζει η ΟΝΝΕΔ.

ΝΔ για Μπαλαούρα: το μόνο πλεονέκτημα που έμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να τακτοποιεί τα δικά του παιδιά

«Την ώρα που όλοι οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί δραματικές μειώσεις στις συντάξεις τους και τους περιμένει άλλη μια από το 2019 που έχουν υπογράψει οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η Κυβέρνηση εξαιρεί από τις περικοπές το βουλευτή της Μάκη Μπαλαούρα», αναφέρει ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως δηλώνει ο Νότης Μηταράκης, «με φωτογραφική εγκύκλιο, του επιτρέπει μάλιστα, παράλληλα με τη βουλευτική του αποζημίωση, να εισπράττει ολόκληρη την σύνταξή του από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία - σημειωτέων - δεν ζήτησε καμία εξαίρεση για τους συνταξιούχους της. Ιδού το μόνο πλεονέκτημα που απέμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ: Να τακτοποιεί τα δικά του παιδιά».

«Πυρά» εξαπολύει σε ανακοίνωση της με τίτλο «ο Ρομπέν των Αριστερών» και η ΟΝΝΕΔ, αναφέροντας «καταδικάζουμε απερίφραστα την ψευδή και άδικη επίθεση που δέχεται από τα ξημερώματα ο κ. Μάκης Μπαλαούρας. Κατ’ αρχάς, αποκλείεται να επιδίωξε να εισπράττει χαριστικά τη σύνταξή του παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση κάποιος με το ηθικό ανάστημα του ανδρός που θεωρούσε ότι οι δολοφόνοι της 17 Νοέμβρη διέπονται από κάποιο ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου. Έπειτα, και αν ακόμα η διάταξη αφορά και στον ίδιο, από πού κι ως πού θεωρείται εργασία αυτό που κάνει ο κ. Μπαλαούρας στη Βουλή, δηλαδή να πηγαίνει και απλά να υπερψηφίζει τα νομοσχέδια που η κυβέρνηση λαμβάνει μέσω mail και μεταφράζει μέσω google translate;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO