Media
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο "The 2Night Show": "Κύριε Γρηγόρη είμαι μεγάλος φαν"

Άκουσε το άρθρο
Τον καλεσμένο που κυριολεκτικά όλοι ήθελαν, έκλεισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "The 2Night Show". Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα εμφανιστεί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Δευτέρα (13/10) σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA φιλοξενείται για πρώτη φορά στο πλατό ελληνικής εκπομπής και όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που ήδη προβάλλεται, αποκαλεί τον παρουσιαστή "κύριε Γρηγόρη" και αποκαλύπτει πως θυμάται τον πατέρα του να βιάζεται να επιστρέψει σπίτι για να δει το "Πολύ την Κυριακή".
"Κύριε Γρηγόρη ότι είμαι μεγάλος φαν", λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο απόσπασμα της συνέντευξης, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τον ευχαριστεί, καθώς αντί να πάει σε άλλα διάσημα τοκ σοου της αμερικανικής τηλεόρασης, προτίμησε το δικό του.
Παράλληλα, ο "Greek Freak" αποκαλύπτει στη συνέχεια πως όταν προσέγγισε για πρώτη φορά τη σύζυγό του, Μαράια δέχτηκε... χυλόπιτα.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!