Όταν πετάς στον κάδο το ιδανικό σενάριο
Όλα κυλούσαν ομαλά για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και ήταν μπροστά με 3-1 παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό και το προβάδισμα του Αστέρα με τον Μακέντα. Είχε αντιδράσει, είχε πετύχει τρία γκολ σε διάστημα δεκατριών λεπτών, ο Κωνσταντέλιας «χόρευε», είχαν χριστεί σκόρερ οι δύο από τους τρεις μεσοεπιθετικοί που άρχισαν το παιχνίδι, είχε βρει δίχτυα και ο Τσάλοφ, έστω από το σημείο του πέναλτι.
Η αναποτελεσματικότητα, που τόσο έχει πληγώσει τον δικέφαλο στην αρχή της σεζόν, είχε πάει στην άκρη, η ομάδα με τον δεύτερο χαμηλότερο συντελεστή ευστοχίας ανά τελική προσπάθεια στο πρωτάθλημα, η ομάδα που χρειάστηκε στα δέκα πρώτα ματς της σεζόν 145 τελικές προσπάθειες για να σκοράρει μόλις 11 φορές, είχε τρία γκολ σε πέντε τελικές αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα νίκης. Ιδανικό σενάριο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του μετά από τρεις διαδοχικούς αγώνες δίχως νίκη, τονωτική ένεση πριν από την αναμέτρηση με την Θέλτα στην Ισπανία.
Όμως, ξαφνικά ο ΠΑΟΚ «εξαφανίζεται» από το γήπεδο, σταματάει να παίζει, να προσπαθεί, περισσότερο ασχολείται με τον χρόνο σαν να περιμένει να περάσει η ώρα για να εστιάσει στην ευρωπαϊκή υποχρέωση. Ξαφνικά, μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή επί σειρά ετών, εμφανίζει προβληματική νοοτροπία. Δεν λαμβάνει ούτε το προειδοποιητικό μήνυμα του Αστέρα με την μείωση του σκορ από τον Εμμανουηλίδη πριν το ημίχρονο και παρουσιάζει την ίδια εικόνα στο δεύτερο μισό.
Συνέπεια αυτής της αγωνιστικής συμπεριφοράς ήταν νέα βαθμολογική απώλεια, το σύνολο του Σάββα Παντελίδη ισοφάρισε και στο τέλος πήρε έναν ανέλπιστο, όπως εξελίχθηκε το ματς, πόντο. Οι ασπρόμαυροι μετά το 3-3 ξύπνησαν από τον λήθαργο, δημιούργησαν ξεκάθαρες φάσεις για γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησαν και πλήρωσαν σε σκληρό νόμισμα το «άδειο» διάστημα από το 35ο μέχρι το 75ο λεπτό.
Ο Λουτσέσκου σίγουρα προβληματίστηκε από την εικόνα στο συγκεκριμένο 40λέπτο, μίλησε σε έντονο τόνο μετά τη λήξη του ματς και γνωρίζει πολύ καλά πως αν η ομάδα του εμφανίσει και στην Γαλικία τέτοια νοοτροπία θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Η Θέλτα επίσης δεν είναι σε καλό φεγγάρι, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ως τώρα στη σεζόν και ψάχνει αντίδραση, όπως και ο ΠΑΟΚ.
Το σημαντικό ματς της Πέμπτης, για την 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του Αντ1 και την ιστοσελίδα Antenna.gr. Σέντρα στις 22:00, νωρίτερα ειδική pre game εκπομπή με τα τελευταία νέα σε ζωντανές συνδέσεις από την Ισπανία, ενώ μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η εκπομπή “The Football Show” με ρεπορτάζ από το Βίγκο αλλά και όλη τη δράση της βραδιάς από τις δύο διοργανώσεις της UEFA που φιλοξενούνται για δεύτερη χρονιά από τον όμιλο Antenna, το Europa και το Conference League.