Celebrity
Ο Νίκος Ευαγγελάτος για τον σεισμό του ‘99: "Προσπαθούσα να καταλάβω αν η Τατιάνα και το παιδί ήταν καλά, τότε είχε γεννηθεί ο δεύτερος γιος μου"

Άκουσε το άρθρο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης που τιμάται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών κάθε χρόνο την 21η Νοεμβρίου, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, στο νέο επεισόδιο του Mega Stories που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου, συνάντησε δημοσιογράφους και ρεπόρτερ.
Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος μίλησε για τον μεγάλο σεισμό που συγκλόνισε την Ελλάδα το 1999, όταν το μεσημέρι της 7ης Σεπτεμβρίου 1999, αφού τα 5,9 Ρίχτερ, με επίκεντρο κοντά στη Πάρνηθα, έμειναν στην ιστορία!
«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη και έντονη στιγμή για όλη την Αττική και όλη τη χώρα. Τότε εγώ εργαζόμουν στον ΣΚΑΙ με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη. Τότε κάναμε τα δελτία ειδήσεων από ένα κτίριο το οποίο την ημέρα του σεισμού είχε ανοίξει στη μέση. Στο γραφείο που καθόμουν είχε γίνει μία μεγάλη ρωγμή και έβλεπα τον από κάτω όροφο. Έβγαλα τον Σταμάτη από το γραφείο του και κατεβήκαμε όλοι μαζί κάτω. Μετά από λίγο ανεβήκαμε ελάχιστα άτομα επάνω για να κάνουμε την πρώτη εκπομπή.
Αυτό που έχω κρατήσει μέσα μου είναι ότι υπήρχε μία τρομερή παγωμάρα, τρόμος για όλο αυτό που είχε συμβεί και υπήρχε διαρκώς ένας φόβος για το αν θα μας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι γιατί κούναγε συνέχεια. Το επίκεντρο ήταν στην Αττική.
Ήταν και για μένα μία πολύ έντονη στιγμή γιατί τότε είχε γεννηθεί ο δεύτερος γιος μου, ήταν 10 Αυγούστου και δεν είχε κλείσει ούτε μήνα. Προσπαθούσα να καταλάβω αν η Τατιάνα και το παιδί ήταν καλά στο σπίτι. Είχα αφήσει το τηλέφωνο μου σε έναν συνεργάτη μου και θυμάμαι να βλέπω έναν άνθρωπο να μου κάνει ένα νόημα ότι τα πράγματα στο σπίτι είναι καλά», ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Δείτε το σχετικό βίντεο μετά το 5ο λεπτό:


