Celebrity
Θανάσης Πάτρας: "Η γυναίκα μου πέρυσι αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας το οποίο με κλόνισε, πρώτη φορά το λέω"

Άκουσε το άρθρο
Ο Θανάσης Πάτρας την Πέμπτη 20/11 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Μέσα σε όλα ο παρουσιαστής μίλησε για τη σύζυγό του αποκαλύπτοντας πως πέρυσι πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον κλόνισε.
«Δύσκολα είναι τα 19 χρόνια γάμου. Έχουμε ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά είχαμε την τύχη να μας ενώσουν ο δυσκολίες. Και εκείνη έχει περάσει πολλά. Πέρυσι αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας το οποίο με κλόνισε πάρα πολύ. Πρώτη φορά το λέω. Πλέον είναι καλά, αλλά με τάραξε. Δεν το είπα ποτέ, το λέω σε σένα γιατί σε συμπαθώ. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι. Το ήξεραν οι συνεργάτες μου και προς τιμήν τους δεν το επικοινώνησαν. Ήμασταν τυχεροί, το εντοπίσαμε έγκαιρα πέρασε!», αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας.
«Προτεραιότητα είναι η γυναίκα σου και το παιδί σου. Οι γονείς μου μεγαλώνουν… Με την αδερφή μου έχουμε μία ψυχική ταύτιση, είναι βράχος. Έχουμε δύο χρονιά διαφορά. Είναι διαφορετικός χαρακτήρας αλλά είναι σκληρή, δεν πέφτει με τίποτα. Εγώ είμαι πιο ευαίσθητος, έχω μοιάσει στη μάνα μου που είναι πιο μελό», τόνισε στη συνέχεια ο Θανάσης Πάτρας.
Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 4’ λεπτό και μετά:
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!


