ant1news.gr Κατερίνα Γερονικολού: Η on camera αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - "Όλα καλά" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

04 Οκτωβρίου 2025 11:32

Κατερίνα Γερονικολού: Η on camera αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - "Όλα καλά"

Κατερίνα Γερονικολού: Η on camera αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - "Όλα καλά"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σαββατοκύριακο" και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Κατερίνα Γερονικολού κατά την έξοδό της από το πλατό της Φαίης Σκορδά, στο οποίο είχε βρεθεί για να δώσει συνέντευξη.

«Όλα έχουν τη θέση τους, και το θέατρο και η τηλεόραση. Όλα καλά. Τηλεοπτικά δε θα με δείτε. Τι να σας πω για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, όταν η Κατερίνα Γερονικολού ρωτήθηκε για την κόντρα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και για την ατάκα της Φαίης Σκορδά ότι θα μπορούσε να έχει αρνηθεί να πάει στην εκπομπή της, απάντησε: «Όλα καλά. Όλα καλά. Φυσικά και θα ερχόμουν». Δείτε ΕΔΩ! Φαίη Σκορδά σε Κατερίνα Γερονικολού: "Μπράβο σου που ήρθες, θα μπορούσες να μην έχεις έρθει…"

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)