Fashion
Δούκισσα Νομικού: "Μάγεψε" το Παρίσι στην Εβδομάδα Μόδας - Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα με A list stars

Άκουσε το άρθρο
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι, η οποία και για μια ακόμα φορά, έκλεψε την παράσταση.
Η ίδια στην πασαρέλα της εταιρίας στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, πλάι σε διεθνείς σταρ όπως η Έβα Λονγκόρια, η Έλεν Μίρεν, η Χάιντι Κλουμ, η Τζέιν Φόντα και η Κένταλ Τζένερ!
Η λαμπερή επίδειξη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου μπροστά από το Hotel de Ville στο Παρίσι, με το σόου να είναι αφιερωμένο σε μια νέα ερμηνεία του κλασικού γαλλικού συνθήματος «Ελευθερία. Ισότητα. Αδελφότητα».
Στο σόου ξεχώρισε και η Έλεν Μίρεν, που σε ηλικία 80 ετών περπάτησε γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Η Τζέιν Φόντα επέλεξε ένα μακρύ ασημί φόρεμα, ενώ η Έβα Λονγκόρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο σατέν φόρεμα με κορσέ και άνοιγμα στο πίσω μέρος.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Photos: AP - ZUMA PRESS
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!