ant1news.gr Ελένη Χατζίδου για δηλώσεις Βασίλη Μπισμπίκη: "Αυτό λέγεται θράσος" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

30 Σεπτεμβρίου 2025 10:18

Ελένη Χατζίδου για δηλώσεις Βασίλη Μπισμπίκη: "Αυτό λέγεται θράσος"

Ελένη Χατζίδου για δηλώσεις Βασίλη Μπισμπίκη: "Αυτό λέγεται θράσος"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Την αντίδραση της Ελένης Χατζίδου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και την αναβολή της δίκης του.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός βγαίνοντας από τα δικαστήρια, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε, μεταξύ άλλων: "Ελπίζω τον ίδιο ζήλο που δείξατε γι’ αυτό, να δείξετε και για το θέατρο και τον πολιτισμό".

Μετά την προβολή των δηλώσεών του στο Breakfast@star, η Μαίρη Αργυριάδου είπε αρχικά: "Τι δουλειά έχεις να πεις στους δημοσιογράφους να έχουν τον ίδιο ζήλο στον πολιτισμό; Αν θέλουν θα έχουν τον ζήλο στον πολιτισμό. Η δουλειά τους αυτή τη στιγμή δεν είναι να έχουν τον ζήλο στον πολιτισμό, η δουλειά τους είναι να κάνουν το αστυνομικό ρεπορτάζ".

Από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου σχολίασε: "Οι δημοσιογράφοι δεν περιμένουν και υποδείξεις σίγουρα. Αυτό λέγεται θράσος. Πας να βγάλεις από πάνω σου όλο αυτό που συμβαίνει, αντί να ζητήσεις ένα συγγνώμη. Το θέμα είναι ότι δεν ακούσαμε ένα συγγνώμη. Σε όλες τις καταστάσεις είναι πολύ διαφορετικό το να πεις ένα συγγνώμη. Αυτό τώρα πραγματικά ήταν αχρείαστο".

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)