ant1news.gr Γιώργος Θαναηλάκης: "Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι με τη σύζυγό μου, με την προηγούμενη ήμουν 18" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

29 Σεπτεμβρίου 2025 22:31

Γιώργος Θαναηλάκης: "Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι με τη σύζυγό μου, με την προηγούμενη ήμουν 18"

Γιώργος Θαναηλάκης: "Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι με τη σύζυγό μου, με την προηγούμενη ήμουν 18"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Γιώργος Θαναηλάκης μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, για το Deal, τα νούμερα τηλεθέασης και τον δεύτερο γάμο του που μετράει 17 χρόνια.

«Πάντα έχω άγχος, τεράστιο, 35 και κάτι χρόνια στον χώρο. Οτιδήποτε κι αν κάνω πάντα έχω άγχος για να βγει σωστά προς τα έξω αυτό που κάνω. Εννοείται ότι μου έχει τύχει να κάνω σαρδάμ και να ξεχάσω πράγματα, άνθρωποι είμαστε», παραδέχτηκε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης.

«Μου βγαίνουν διάφορα “κοκοράκια”, έχω πει λάθος σκορ, έχουμε γίνει θέμα στο Luben», πρόσθεσε με χιούμορ ενώ τόνισε πως αγχώνεται όταν βλέπει τον εαυτό του στο γυαλί.

Τέλος, ο Γιώργος Θαναηλάκης εξομολογήθηκε: «Η σύζυγός μου είναι η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια. Για χρόνια δεν είχαμε ωράρια σε αυτή τη δουλειά, όμως με καταλαβαίνει. Με παρακαλάει να πάμε ένα ταξίδι κι όλο της λέω “όχι”. Είμαστε μαζί 17 χρόνια παντρεμένοι, με την προηγούμενη ήμουν 18. Μάλλον τώρα θα το ξεπεράσουμε το ρεκόρ. Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ αλλά βλέπεις πώς έρχονται τα πράγματα;».

 

 

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)