Celebrity
Ο Γιάννης Στάνκογλου για τα social media: "Αυτό δεν το μπορώ καθόλου, γιατί χάνεις την ουσία του πράγματος"

Άκουσε το άρθρο
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εφημερίδα Reallife και στη δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τα social media.
Διαβάστε επίσης! Γιάννης Στάνκογλου: "Είμαι 25 χρόνια στον χώρο, τα έχω καταφέρει με κάποιον τρόπο γιατί η αναγνωρισιμότητα έχει δυσκολίες"
«Έχει ανοίξει η αντίληψη για το τι είναι εμπορικό και για την τηλεόραση. Βλέπεις πια ότι όλοι οι ηθοποιοί κάνουν τηλεόραση περισσότερο, είναι πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα πια αυτοί που δεν κάνουν τηλεόραση. Απλά το θέμα είναι ότι εγώ ήθελα να είμαι σε καλές δουλειές πάντα. Είμαι από τους τυχερούς. Έχω βρεθεί, νομίζω, ειδικά τηλεοπτικά, στα καλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Που και που θα σου έρθει και η αποτυχία, τι να κάνουμε; Είναι τέτοια η δουλειά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.
Η σχέση σου με τα social media;
Έχω Instagram, έχω Facebook, έχω TikTok αλλά δεν ασχολούμαι τόσο. Προσπαθώ να τα κρατήσω όσο γίνεται πιο χαλαρά. Γιατί, κάποια στιγμή που πήγα να το κάνω, μου έφαγε πάρα πολύ χρόνο. Και χρόνο ουσιαστικό, από πράγματα τα οποία θέλω να κάνω. Πολλή σπατάλη, ανούσια πράγματα. Βλέπω, ας πούμε, στις διακοπές μου, ζευγαράκια ή φίλες μεταξύ τους να σπαταλούν μία ώρα και παραπάνω για να καθίσουν μπροστά σε μια πόρτα, μπροστά σε ένα σκαλοπάτι ή στην παραλία για να βγάλουν φωτογραφία και να την ποστάρουν αργότερα. Ε, αυτό δεν το μπορώ καθόλου. Γιατί χάνεις την ουσία του πράγματος που είναι η θάλασσα, που είναι η φύση, που είναι ο άλλος άνθρωπος. Γελάω μαζί τους λίγο, τους σχολιάζω, ξέρεις.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!