ant1news.gr Ετεοκλής Παύλου για υγεία Ελένης Χατζίδου: "Κάπου εκεί το αποδίδουν οι γιατροί" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

02 Ιουλίου 2025 09:39

Ετεοκλής Παύλου για υγεία Ελένης Χατζίδου: "Κάπου εκεί το αποδίδουν οι γιατροί"

Ετεοκλής Παύλου για υγεία Ελένης Χατζίδου: "Κάπου εκεί το αποδίδουν οι γιατροί"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Εκτός "Breakfast@star" βρίσκεται και σήμερα Τετάρτη 2 Ιουλίου η Ελένη Χατζίδου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για την πορεία της υγείας της συζύγου του στην έναρξη της εκπομπής και τόνισε πως η Ελένη Χατζίδου είναι καλύτερα στην υγεία της, αλλά περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης: Ετεοκλής Παύλου: Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου στο νοσοκομείο (Βίντεο)

"Θα σας πω και για την Ελένη φυσικά. Είναι καλύτερα. Δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Περιμένουμε τις εξετάσεις.

Σήμερα πιστεύω προς το μεσημεράκι θα έχω κάτι πάρα πολύ ευχάριστο να σας πω. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου έστειλαν μηνύματα.

Η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη. Την πείραζα και λίγο, γιατί είμαι και τέτοιος τύπος. Με βλέπετε να χαμογελάω λίγο γιατί είναι καλύτερα τα πράγματα. Κάτι σε γαστρεντερολογικό, κάπου εκεί το αποδίδουν οι γιατροί" αρκέστηκε να πει ο Ετεοκλής Παύλου.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)