ant1news.gr Παντελής Παντελίδης: Εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων της Μίνας Αρναούτη - Το ποσό μαμούθ που διεκδικεί | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

29 Μαΐου 2024 13:58

Παντελής Παντελίδης: Εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων της Μίνας Αρναούτη - Το ποσό μαμούθ που διεκδικεί

Παντελής Παντελίδης: Εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων της Μίνας Αρναούτη - Το ποσό μαμούθ που διεκδικεί
-

Την Πέμπτη 30 Μαϊου, 8 χρόνια μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων που διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη, οι οποίες και φτάνουν το 1,2 εκατ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, έχει καταθέσει μια αγωγή στην οποία ζητά από την ασφαλιστική εταιρεία του τραγουδιστή το προαναφερθέν ποσό ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη αλλά και για τα χειρουργεία στα οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/5 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», εάν η Μίνα Αρναούτη κερδίσει το δικαστήριο αυτό, η ασφαλιστική μπορεί ζητήσει από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να καλύψει το ποσό αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Photo Credits: NDP

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)