Celebrity
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η δημόσια αναφορά στον σύντροφό της Αλέξανδρο Λυκούδη - "Έχω επιλέξει να θωρακίζω την προσωπική μου ζωή"

Άκουσε το άρθρο
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 27/11.
Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκούδη.
«Έχω επιλέξει να θωρακίζω την προσωπική μου ζωή, να την προστατεύω. Όσο μοιράζεσαι την προσωπική σου ζωή πρέπει να είσαι σε θέση να μοιραστείς την κάθε εξέλιξη. Πολλές φορές οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Οπότε εκεί πρέπει να είσαι σε θέση να απαντήσεις, πρέπει να είσαι και στα καλά και στα κακά εκεί», απάντησε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Καινούργιου να της λέει: «Τον σύντροφό σου τον έχω γνωρίσει και είναι υπέροχο παιδί και επειδή κι εσύ είσαι πάρα πολύ ωραίο κορίτσι».
Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το ενδεχόμενο ενός γάμου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Έχω απομυθοποιήσει τον γάμο από το μυαλό μου. Έχω κάνει έναν γάμο, έχω χωρίσει, έχω εμπειρίες από τη ζωή μου και για την ηλικία μου. Τώρα τα ζυγίζω πάρα πολύ γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


