Celebrity
Αργυρώ Θεοδωράκη: Η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη πρωταγωνίστρια στο θέατρο - "Καμαρώνει, αλλά δεν ζητάω την άποψή του", δηλώνει

Άκουσε το άρθρο
Στην παράσταση "Σπυριδούλες" στο θέατρο Βασιλάκου - Μαριάννα Τόλη πρωταγωνιστεί η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη, Αργυρώ Θεοδωράκη.
Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα.
Η Αργυρώ Θεοδωράκη αναφέρθηκε στην υποκριτική, αλλά και στη σχέση με τον πατέρα της.
Όσα είπε η Αργυρώ Θεοδωράκη
«Μέχρι τα δέκα μου ήθελα να γίνω κομμώτρια και μετά ηθοποιός. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τα ονόματα των γονιών μου γιατί είναι κάτι που δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα», είπε αρχικά η Αργυρώ Θεοδωράκη.
Για τον πατέρα της, δήλωσε: «Ο πατέρας μου δεν είναι καλός στα λόγια. Είχε έρθει να με δει πέρυσι στην παράσταση και του είχε αρέσει πολύ. Καμαρώνει, αλλά για το επάγγελμά μου δεν ζητάω πια την άποψή του. Του τη ζητάω για όλα τα άλλα… Για τα γκομενικά, για πράγματα στη ζωή μου που έχω απορία.
Εκεί όντως είμαστε πολύ φίλοι και τα λέμε. Μπορεί να είναι στη δημοσιότητα αλλά δεν είναι στο ίδιο επάγγελμα. Δεν μπορεί να έχει πλήρη γνώση και να μου λύνει τις απορίες. Από μικρή εγώ του έλεγα την άποψή μου για την εκπομπή του. Με ακούει και προσπαθεί να βρει επιχειρήματα να με διαψεύσει. Βέβαια, πολλές φορές τον προβληματίζω».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!